1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Draudzīgais aicinājums 2016

    2016. gada 28. janvārī

    Tāpat kā daudzviet Latvijā, arī Āgenskalna Valsts ģimnāzijā 28.janvārī notika akcija

     “Draudzīgais aicinājums 2016”, kad skolas bibliotēkai tika dāvinātas gan mācībām noderīgas grāmatas, gan arī daiļliteratūras grāmatas, kuras lasīt brīvajos brīžos, papildināt savu redzesloku, izjust dažādas emocijas vai vienkārši ļauties citas pasaules vilinājumam. Paldies visiem dāvinātājiem, bet īpašs paldies 7.1, 7.4, 8.1, 9.1, 10.3, 10.4, 11.3, 11.4 un 11.5 klasēm un viņu audzinātājiem, kā arī skolotājām Anitai Vanagai un Ilzei Kruglaužai un bibliotekārēm Aldai Rubenei un Dagnijai Ivanovskai par skolai uzdāvinātajām grāmatām.

    Par dāvināšanu viedus vārdus ir teikusi dzejniece Māra Zālīte: “Bagātini savu dzīvi dodams, sniegdams, dāvinādams! Mūsu tautas gudrība vēstī, ka dots devējam atdodas desmitkārt. Tas nav jāpārbauda. Tas ir jau tūkstoškārt pārbaudīts. Dotais atgriežas kā gandarījums, kā prieks, kā dzīves piepildījums un jēga.”

    Lai mums izdodas sniegt prieku sev un citiem un gūt no tā gandarījumu!