1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Nometne “Āgenskalna ģimnāzisti”

    2017. gada 04. septembrī

    Laikā no 7. līdz 12. augustam Āgenskalna Valsts ģimnāzijā pirmoreiz norisinājās diennakts nometne “Āgenskalna ģimnāzisti”, kurā piedalījās 29 skolēni, vecumā no 7. līdz 12. klasei. Dažādo vecuma grupu pārstāvji veiksmīgi integrējās, sadraudzējās un lietderīgi, aktīvi un izglītojoši pavadīja nedēļu garo nometnes laiku.

    Devāmies gan pārgājienā uz Mangaļsalu, gan piedalījāmies orientēšanās aktivitātēs Vecrīgā, spēlējām futbolu karstajās Jūrmalas pludmales smiltīs, kā arī gandrīz ik vakaru spēlējām volejbolu vairāku stundu garumā, tāpēc, gandrīz vai iesaucām par volejbola nometni. :)

    Bez šaubām, tas nebūtu izdevies, ja ar mums kopā nebūtu mūsu lielisko pedagogu – nometnes vadītājas Sandras Lapiņas, skolotāju – Agijas Celmas, Ingas Ozoliņas un Sergeja Zembkovska, kuri deva neatsveramu ieguldījumu nometnes ikdienas dzīves uzlabošanā un aktivitāšu īstenošanā.

    Paldies par līdzfinansējumu nometnes aktivitāšu īstenošanai – Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, kā arī biedrībai “Āgenskalna Valsts ģimnāzijas atbalsta biedrība”.