1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Par Bērnu nama “Vita” apmeklējumu.

    2018. gada 17. janvārī

    Pirms Ziemassvētkiem Āgenskalna Valsts ģimnāzijas Skolēnu pašpārvalde rīkoja labdarības akciju, kuras mērķis bija kopīgiem spēkiem sagādāt svētku dāvanas bērnu nama “Vita” audzēkņiem. 19. decembrī brīvprātīgo grupiņa devās pie bērniem, lai iepazītos, kopīgi pavadītu laiku, spēlējot aktīvas spēles, un dziedot visiem pazīstamās dziesmas un melodijas.

    Šī akcija mums viennozīmīgi ļāva saprast, ka Ziemassvētku laikā dāvāt ir daudz patīkamāk kā saņemt, un arī palīdzēja iepazīt vienam otru labāk.

    Anastasija Ševčenko

    Mums gāja ļoti labi, bērnu nama bērni bija ļoti jauki un atsaucīgi, labprāt spēlēja ar mums dažādas spēles. Biju pārsteigta par lielo skolēnu atsaucību un par to, cik daudz ziedojumu mums izdevās savākt. Bērni tos ļoti novērtēja priecājās par tiem. Bija liels prieks arī par to, ka viņu audzinātājas bija ļoti jaukas.

    Lība Vinšteina