1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Starts uzņēmējdarbības izzināšanā

    2022. gada 27. septembrī

    11.4 klases  izglītojamā  Guna Zobena uzsāka dalību Biznesa augstskolas Turība projektā Uzņēmējdarbības skola. Uzņēmējdarbības skola organizēta no septembra līdz aprīlim ar mērķi, lai jauniešos veicinātu interesi par uzņēmējdarbību, iepazīstinātu ar būtiskākajiem uzņēmējdarbības elementiem, kas nākotnē pozitīvi ietekmētu reģionu ekonomiku un kopējo tautsaimniecību.  Jau pirmajā atklāšana dienā 23. septembrī satiekoties ar citiem  jaunajiem Uzņēmējdarbības skolas dalībniekiem, bija  iespēja noklausīties iedvesmojošu vieslekciju, piedalīties praktiskā uzdevumā un doties ekskursijā uz uzņēmumiem Pierīgā.

    Praktiskajā uzdevumā Gunas komanda saņēma balvu no žūrijas par labāko biznesa ideju un uzaicinājumu piedalīties Biznesa ideju hakatons “To be” konkursā šī gada 7.un 8.oktobrī, kur iespēja saņemt ne tikai pieredzi, bet arī materiālas balvas.

    Prasmju un pieredzes apgūšanas stafete turpinās, Veiksmi Gunai!

    Paldies par uzdrīkstēšanos, skolotāja Inese Ozola