1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    "Skolas par uzvaru"

    2024. gada 05. februārī

    Ukrainas atbalsta akcija "Skolas par uzvaru"

    Āgenskalna Valsts ģimnāzija sadarbībā ar biedrību “Tavi draugi” aicina Jūs piedalīties Ukrainas atbalsta akcijā “Skolas par uzvaru”.  No 17. janvāra līdz 8. februārim katru dienu 20 min starpbrīdī būs iespēja ziedot skolēnu pašpārvaldes kabinetā(virs aktu zāles). Interesanti, ka šogad esam uzaicinājušas arī citas Latvijas skolas(ap 600!)  kopā ar mums vākt ziedojumus tādām Ukrainas vienībām kā Azov, Legion-V un Karpatskij Sič, kur plecu pie pleca ar Ukrainas karavīriem atrodas medmāsa no Latvijas - Sarmīte Cīrule (ziedojumu saraksts e-pasta pielikumā)

    Jau tuvojas otrā gada beigas kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, tāpēc tagad ir laiks, kad mums, Āgenskalna Valsts ģimnāzijas saimei, ir jāsadodas rokās un kopā jātiecas uz uzvaru un jāpalīdz Ukrainas aizstāvjiem, kuri pirms kara bijā kāda Ukrainas skolnieka skolotāji, ārsti, tēvi, brāļi vai vectēvi.

    Saziedotais pēc 8. februāra tiks nogādāts biedrībā “Tavi draugi”, no kurienes pēc tam visu nogādās uz dienvidu un austrumu fronti Ukrainā, un tiks saņemts “paldies” no karavīriem foto vai video formātā līdzīgi kā pagājuša gada akcijā!

    Pateicoties biedrībai “Tavi draugi”, var pasūtīt ziedojuma sarakstā minētos ķīmiskos pēdu un roku sildītājus  internetveikalā https://latvin.lv/  ar kodu  TAVIDRAUGI50 (der arī tavidraugi50). Galvenais pircējiem norādīt, ka vēlas iegādātās lietas izņemt uz vietas, lai nav jāmaksā par piegādi. Visi pirkumi ar šo kodu tiks nogādāti uz biedrības telpām.

    Kopā mēs ticam par Ukrainas uzvaru! Kopā mēs varam! Saules mūžu Ukrainai un Latvijai!