1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Āgenskalna Republikas mazā fizikas olimpiāde

    2016. gada 12. martā

    2016.gada 10.martā Āgenskalna Valsts ģimnāzijā notika Fizikas

     dienas pasākums, kura ietvaros tika organizēta Mazā fizikas olimpiāde 9.klašu skolēniem, 12.1. , 11.1, 9.2. un 9.3. skolēnu eksperimentu demonstrējumi, Āgenskalna Valsts ģimnāzijas 9.klašu skolēnu plakātu “Fizika un tehnika” izstāde un seminārs skolotājiem, kurā skolotāja Ramona Ķiesnere,  11.6.klases Karlīne Žvīgure 11.1.klases   Stella Tomsone - Kundziņa skolnieces dalījās pieredzē par Erasmus + projekta  “Ūdens – formula, dzīvība un poēzija” sanāksmi Bulgārijā.

    Fizikas olimpiādē piedalījās sešas komandas no četrām Rīgas pilsētas skolām: Rīgas Franču liceja, Valsts Vācu ģimnāzijas, Rīgas Valsts 3.ģimnāzijas un Āgenskalna Valsts ģimnāzijas.

    Sīvā konkurencē  1.vietu ieguva Rīgas Franču liceja komanda, 2.vietu un 3.vietu ieguva Āgenskalna Valsts ģimnāzijas komandas.

    Fizikas MK izsaka Pateicību:

    11.6.klases skolēnu Kārļa Ozoliņa, Ronalda Martinsona un Patrika Mikusa Sniedzes ģimenēm par sniegto atbalstu; 11.1. un 12.1.klases skolēniem par eksperimentu demonstrējumu organizēšanu un vērtēšanu.