1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Aktuāla informācija PAR UZŅEMŠANU 21.maijs

    2020. gada 21. maijā

     

    Jaunākā informācija par iestāšanos 7. un 10. klasē

    Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments informē:

    Šogad pirmo reizi tiks rīkots vienots kombinēts iestājpārbaudījums - matemātikā un svešvalodā, lai iestātos Āgenskalna Valsts ģimnāzijā un Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā  uz 7. klasi, kas notiks 16.jūnijā plkst. 11:00.

    Savukārt vienots kombinēts iestājpārbaudījums matemātikā un svešvalodā uz 10. klasi notiks 15. jūnijā plkst. 11:00.

    Rīcības soļi

    1. Pieteikšanās iestājpārbaudījumam elektroniski, aizpildot reģistrēšanās anketu RD IKSD tīmekļa vietnē https://iksd.riga.lv/lv/pieteikums-kombinetam-iestajparbaudijumam, sāksies  pirmdien,   25. maijā. Tiem, kas jau reģistrējušies iestājeksāmeniem ĀVĢ mājaslapā, 25.maijā jāveic atkārtota reģistrācija RD IKSD tīmekļa vietnē.
    2. Visa informācija par  iestājpārbaudījumiem un norises laiku publicēta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļa vietnē  www. izglitiba.riga.lv  .
    3.  Par reģistrēšanās kārtību konkursam  Āgenskalna Valsts ģimnāzijā uz 7. un 10. klasi, uzņemšanas rezultātiem un dokumentu iesniegšanu informācija  ģimnāzijas mājaslapā no 18. jūnija.

    Cienījamie vecāki un jaunieši, vēlam jums izturību šajās pārmaiņās un vislielākos panākumus konkursā.

    Uz tikšanos mūsu ģimnāzijā!

    Direktore: Ināra Gaile