1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    International Student Company Festival 2022

    2022. gada 02. maijā

    11.6 klases skolēni Maksims Rodins, Oskars Mališko, Arturs Korņējevs un Kristiāns Artūrs Sēlis 25. un 26.aprīlī piedalījās  pasākumā International Student Company Festival 2022 Rīgā, prezentējot SMU ThreeCube, kura darbības sfēra - bērnu rotaļlietas un spēles, 3D modelēšana, bet mērķis ir piešķirt klientam iespēju - materializēt kādu savu zīmējumu vai vēlamo dizainu miniatūras (statuetes) veidā.  

    Viņi no 27.04 līdz 29.04. piedalījās Baltijas reģiona SMU projektā GOALS  Helsinkos, prezentējot savu uzņēmumu, biznesa ideju un produktu tirdziņā. Projekta dalībniekiem 28. un 29.04 bija dažādas nodarbības- sadarbojoties ar skolēniem no Somijas un Igaunijas, jāveic  interesanti uzdevumi.

    Latvijas delegācijas vadītāja bija mūsu skolas absolvente, tagad JA Latvia projektu vadītāja Linda Volāne.

    SMU ThreeCube ir iekļauts JA Latvia Skolēnu mācību uzņēmumu Valsts mēroga finālā I Jauno uzņēmēju dienās 2022, kas norisināsies 18. – 19. maijā, Jūrmalā.

    Apsveicam enerģiskos un uzņēmīgos jauniešus!

    Aija Plēsuma