1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Lai skaista, čaklā darbā godam nopelnīta vasara!

    2020. gada 29. maijā

    Cienījamie ģimnāzijas darbinieki, jaunieši, vecāki!

    Noslēdzies neparastāks, patiesībā – unikāls -  mācību gads ar citādu mācīšanās un zināšanu vērtēšanas praksi,  nekā jebkad tas bijis Latvijas izglītības vēsturē. Pateicos jums, ģimnāzijas darbinieki, jaunieši, vecāki,  ka visi kopā esam  godam izturējuši šo pārbaudījumu un pabeiguši 2019./2020. mācību gadu ar labiem rezultātiem un, ceru, arī gandarījumu katrs par saviem personiskajiem sasniegumiem.

    Šogad izpalika ģimnāzijas tradicionālais “Panākumu kliņģeris”-  ģimnāzijas olimpiāžu un konkursu laureātu godināšanas pasākums. Sirsnīgi sveicu visus mūsu talantīgos, uzņēmīgos Rīgas un valsts dažādu mācību olimpiāžu un konkursu laureātus un viņu talantu veicinātājus - pedagogus par ģimnāzijas vārda spodrināšanu Rīgas un Latvijas izglītības telpā.

    Izsaku visslielāko atzinību 11. klašu skolēniem un zinātnisko darbu vadītājiem par izcilu darbu un mūsu ģimnāzijas iegūto 1. vietu valstī skolēnu zinātniskās pētniecības konkursā.

    Vēlu 9. klases skolēniem veiksmīgi nolikt iestājeksāmenus uz 10. klasi un atgriezties skolā kā vidusskolas posma audzēkņiem, bet mūsu divpadsmitajiem-  visaugstākos rezultātus valsts pārbaudījumos un sev visinteresantāko  studiju izvēli!

        Lai skaista,  čaklā darbā godam nopelnīta vasara! Lai veselība jums un jūsu ģimenēm!

    Uz tikšanos 2020./2021.m.g.!

    Direktore: Ināra Gaile