1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Panākumi Jauno uzņēmēju dienās 2023 Jūrmalā!

    2023. gada 07. jūnijā

    Varam lepoties, ka mācību gada noslēgumā Jauno uzņēmēju dienās 2023 pamatskolu grupā 3.vietu ieguva ĀVĢ SMU “Komatieris, kuru pārstāv 8.2 klases skolēni Mārtiņš Gulbis, Beatrise Helmane un Sofija Miļusa. Skolēni ir izstrādājuši interaktīvu vietni, kas palīdz pareizi apgūt pieturzīmju lietošanu latviešu valodā.

    30.-31. maijā Jūrmalā norisinājās pasākums Jauno uzņēmēju dienas 2023, kuru organizēja izglītības organizācija “Junior Achievement Latvia” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Šogad Skolēnu mācību uzņēmumu programmā bija reģistrēti 1500 SMU, no kuriem finālam tika izvirzīti 20 labākie uzņēmumi vidusskolu grupā un 10 labākie - pamatskolu grupā.

    Divas dienas labākie skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas iepazīstināja žūriju un interesentus ar saviem produktiem, kā arī piedalījās paneļintervijās. Uzņēmumus vērtēja pieredzējusi uzņēmēju, profesionāļu un akadēmisko spēku komanda, kurā bija pārstāvēta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Swedbank, Printful, Dienas mediji, Prudentia, Rocketgrip,  Jūrmalas dome, Patentu valde, RTU Riga Business School, Latvijas Universitāte, Biznesa augstskola “Turība”, Banku augstskola u.c.

    Paldies SMU “Komatieris” komandai, vecākiem, atbalstītājiem un skolotājām Lindai Ozoliņai, Agnesei Kramēnai-Juzovai un Agnesei Puķei!

    FOTO no JA Latvia un Lindas Ozoliņas personīgā arhīva.