1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Zaļā klase

    2017. gada 29. septembrī

    Jauks veids, kā pilnveidot sevi, lietderīgi pavadīt brīvo laiku, ir piedalīties dažādos konkursos. Viena no iespējam ir piedalīties konkursā “Zaļā klase”, kuru kopš 2001. gada skolēniem rīko  "Latvijas Finieris" . Šī konkursa mērķis ir rosināt interesi par meža nozari un veicināt izpratni par meža vērtību līdzsvarotības nozīmi viktorīnu, izzinošu un izklaidējošu darbību veidā. Skatīt:

    http://www.finieris.lv/lv/ilgtspeja/berzu-programma/sadarbiba-ar-skolam

    Arī ĀVģ 9.2.,9.3. un 9.4. apvienotā komanda Zaļās klases konkursā (http://www.finieris.lv/lv/ilgtspeja/berzu-programma/sadarbiba-ar-skolam/zala-klase-2017)

     “Lielā 100gade” iekļuva finālā un balvā saņēma iespēju piedalīties konkursa finālā 2017. gada 4.-5. jūlijā kempingā "Abragciems" Engures pagastā, Tukuma novadā, kur "Latvijas Finieris" nodrošināja dalībnieku izmitināšanu (skolotājiem kempinga mājiņas, skolēniem – telšu vietas) un ēdināšanu, kā arī interesanti un saturīgi pavadīt laiku, piedaloties sacensībās, konkursos un filmiņas tapšanā. (https://www.youtube.com/watch?v=jUDPqePbGMY&feature=youtu.be )

    Ar skolēniem kopā bija klašu audzinātājas Ņ.Firsova un  A.Plēsuma.