1. English
X Mēs izmantojam savā tīmekļvietnē tikai nepieciešamās tehniskās sīkdatnes. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.

    Praktiskā darbnīcā Rīgas domē

    2023. gada 16. februārī

    11. februārī ĀVĢ padziļinātā mācību kursa Sociālās zinātnes (komerczinības) II 12.4. un 12.6. klašu skolēni, kopā ar skolotājām D. Lazdovsku un I. Geidi, piedalījās izzinošā ekskursijā – praktiskajā darbnīcā Rīgas domē.

    Paldies Rīgas domes deputātam Viesturam Zepam (LA), kurš skolēniem sniedza detalizētu informāciju par Rīgas domes deputātu darba organizēšanu un procesu, struktūru un komiteju darbu nozīmi!

    Praktiskajā darbnīcā, skolēniem izveidojot savas frakcijas, norisinājās spraigs darbs ar jaunu piedāvājumu izstrādi Rīgas ikdienas dzīves uzlabošanai un attīstībai.

    Skolēnu frakcijas aktīvi piedalījās jautājumu un debašu sesijās, parādot savu erudīciju un aktualizējot gan finanšu, gan saimniecisko procesu aktualitāti, kāda nepieciešama Rīgai aktuālo jautājumu risināšanai!

    FOTO

    Ilona Geide